Werkwijze

Bedrijfsscan

Werkwijze

Bedrijfsscan

De bedrijfsscan van Passion for Leisure bestaat uit vier stappen en heeft een doorlooptijd van maximaal acht weken. Daarna ontvang je een projectvoorstel waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Bedrijfsscan

1) Oriënterend gesprek

Om het team van Passion for Leisure voor te bereiden op de scan vindt vooraf een oriënterend gesprek met een van onze strategisch adviseurs plaats. Daarna volgt desktopresearch waarbij hij kijkt naar vindbaarheid, omgeving en onderscheidend vermogen van jouw bedrijf.

2) Bedrijfsscan van jouw organisatie

Binnen drie weken na het oriëntatiegesprek komen onze vakidioten naar het ‘hol van de leeuw’: jouw recreatieorganisatie. Om de kern van jouw vraagstuk te signaleren nemen wij de vrijheid jouw organisatie te ruiken, voelen, proeven, snuiven en de sfeer in te ademen.

Je geeft ons een rondleiding waarbij we alles in ons opnemen, evt. met foto’s en film. Ieder vergaart vanuit de eigen professionele invalshoek relevante informatie. Na twee uur hebben wij alle ins en outs geïnventariseerd.

3) Brainstorm

Na deze bedrijfsscan bespreekt het team van Passion for Leisure onderling wat is opgevallen. Elk teamlid draagt vanuit zijn vakgebied ideeën aan. Die wikken en wegen, slijpen en schaven we bij om antwoorden op jouw vragen te krijgen en te komen tot een uniek en toekomstbestendig projectvoorstel voor jouw organisatie.

4) Presentatie projectvoorstel

Uiterlijk vijf weken na de scan krijg je een projectvoorstel inclusief een moodboard gepresenteerd. Daarbij geven we ook richting aan mogelijke vervolgstappen. Het belangrijkste is dat je enthousiast en geïnspireerd raakt en weet waar je morgen mee kunt beginnen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Contactpersonen

Strategisch team Passion for Leisure

Jos en Ernst

Strategisch team

Jos de Punder en Ernst Jonkers vormen het strategisch team van Passion for Leisure. Al meer dan 25 jaar zijn ze strategisch denker binnen de Leisurebranche.

Projecten