Werkwijze

Projectbegeleiding van A – Z

Werkwijze

Projectbegeleiding van A tot Z

Het voordeel van projectbegeleiding van A tot Z is dat je als recreatieondernemer met één partij aan tafel zit: het team van Passion for Leisure. Terwijl jij je focust op de dagelijkse bezigheden van jouw bedrijf, gaat het team aan de slag om het project in goede banen te leiden.

Projectbegeleiding van A tot Z

1) Bepalen strategie

Jos de Punder en Ernst Jonkers vormen ons strategisch team. Al meer dan 25 jaar zijn ze strategisch denker binnen de Leisurebranche. Zij begeleiden je bij het proces van missie, visie en strategie om zo te werken naar een toekomstbestendig recreatiebedrijf.

Wil je alleen 1 stap doen samen met iemand van het strategisch team? Dat kan. Neem gerust contact op met Jos of Ernst.

Strategisch team Passion for Leisure

2) Conceptdenken, ontwerpen en ontwikkelen

Edwin Vriens, Albert Vleer en Erica Theloosen vormen het creatieve team. Zij weten wat de toegevoegde waarde van beleving voor jouw gasten is. Ga met hen brainstormen en je staat versteld van wat er out of the box gedacht uitkomt. Dat weten ze dan ook nog eens om te zetten in een concreet en uitvoerbaar voorstel. Jouw randvoorwaarden, besproken in het strategisch overleg worden meegenomen in een realistisch, haalbaar én uitvoerbaar projectvoorstel. Een voorstel waarin ook de aanpak en communicatie zijn opgenomen.

Wil je alleen op de creatieve toer? Ook dat kan. Neem gerust contact op met Erica, Albert of Edwin.

Creatief team Passion for Leisure

3) Uitvoeren & realiseren projecten

Het blijft niet alleen bij denken, ontwerpen en ontwikkelen. Ook de uitvoering en realisatie kunnen wij van A tot Z voor jou verzorgen. Daar zetten we ons uitgebreide netwerk voor in. Uiteraard ontvang je vooraf een concreet prijsvoorstel.

Zoek je alleen een partner om jouw project samen mee te uit te voeren en te realiseren? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Office Manager Sabine via:

Passion for Leisure - Sabine Flipsen

Projecten

Wat mogen wij voor jou betekenen?